Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

Le Lalolagi Mata'ina o Fa'ailoga Lapel uamea

O pine u'amea lapel ua avea ma mea fa'apipi'i ta'uta'ua ma tele i lo tatou lalolagi fa'aonaponei.O nei pine laiti ae malolosi e umia se nofoaga faapitoa i vaega eseese o o tatou olaga.

pine castng

I le lalolagi fa'apisinisi, e masani ona fa'aoga pine fa'ailoga u'amea e fa'ailoa ai tagata faigaluega, fai ma sui o le fa'ailoga a le kamupani, pe fa'ailoa mai ai ni matafaioi po'o ni matagaluega patino.Latou te avea o se auala vaaia e iloagofie ai, faʻaopoopoina se paʻi o tomai faʻapitoa ma le lotogatasi.

pine uamea

Mo faʻalapotopotoga ma kalapu, latou te faia se sao taua.Pe o se au ta'aloga, kalapu a'oga, po'o se vaega volenitia, o nei pine e fesoasoani e fa'atupu ai se lagona o le auai ma le fa'auo i tagata o le au paia.

pine uamea

O pine u'amea u'amea o lo'o iai fo'i se nofoaga i le lalolagi o tifiga.E masani ona tuʻufaʻatasia e tagata mamanu i latou i totonu oa latou faʻaputuga, faʻaopoopoina se elemene tulaga ese ma faʻalelei i laʻei.E mafai ona faʻaaogaina e fai ai se faʻamatalaga, faʻaalia sitaili a le tagata lava ia, pe faʻapipiʻi se foliga faapitoa.

pine lapotopoto

I le faaopoopo atu i o latou faamoemoega aoga ma matagofie, o nei pine e mafai foi ona taofiofia le taua.E mafai ona aoina e fai ma faamanatu o mea na tutupu, malaga, poʻo ni faʻalavelave faʻapitoa.

pine faleoloa

O le gaosiga o pine u'amea u'amea ua fa'atuputeleina i le aluga o taimi, fa'ataga mo le fa'amanino atili ma le fatufatua'i.Mai foliga eseese ma lapopoa i mamanu lavelave ma togitogiga, o avanoa e toetoe lava a le gata.

A o'o mai i le fa'atauina o pine fa'ailoga u'amea, e tele mea e tatau ona mafaufau i ai.O le lelei o meafaitino, tufuga, ma le gauai atu i auiliiliga e taua.E taua foi le filifilia o se tagata e ofoina atu le tele o filifiliga ma e mafai ona ausia manaoga faʻapitoa.

I le faaiuga, o pine u'amea lapel e sili atu nai lo na o mea laiti.Latou te avea ma faʻamatalaga, faʻamatalaga faʻailoga, ma faʻamanatuga.O lo latou auai e faaopoopo atu ai se pa'i o le tagata lava ia ma le uiga io tatou lavalava ma aafiaga.

mea fa'aoga pine


Taimi meli: Apr-15-2024