Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

Aisea e fai ai e tamaloloa pine fa'amau?

I le lalolagi o teuga ma le faʻaalia o le tagata lava ia, o pine lapel ua faʻaalia o se fesoasoani malosi e mafai ai e alii ona faia se faʻamatalaga manino. Ae aisea ua fai ai e tamaloloa ni pine o le lapel? O le tali o loʻo taoto i le tuʻufaʻatasiga tulaga ese o sitaili, uiga, ma le avanoa e faʻaalia ai le tagata poʻo le faʻasinomaga.

O pine lapel e sili atu nai lo na o mea teuteu teuteu; o se auala e faʻaopoopoina ai se paʻi o le lalelei ma le faʻapitoa i soʻo se ofu. Pe o se suti masani mo se taimi aloa'ia po'o se blazer masani mo se nofoaga e sili atu le to'a, o se pine lapel ua filifilia lelei e mafai ona fa'ae'eina vave le foliga atoa. E maua ai le mata ma tosina mai ai tagata, ma faʻaalia ai le tagata e ofuina le tulaga ese mai le motu o tagata.

pine lapeli tama (2)

Mo le tele o alii, o pine lapel e ofoina atu se auala e faʻaalia ai o latou uiga ma mea e fiafia i ai. Mai faʻailoga e fai ma sui o mea e fiafia i ai, 'au taʻaloga, poʻo faʻalapotopotoga faʻale-aganuʻu i mamanu tulaga ese o loʻo i ai uiga patino, o nei pine e avea ma faʻaopoopoga vaʻaia o ai i latou. Latou te faʻatagaina tagata taʻitoʻatasi e faʻafesoʻotaʻi o latou tuʻinanau ma tulaga taua e aunoa ma le faia o se upu.

pine lapeli tama (3)

I le lalolagi fa'apisinisi, o pine lapel e iai fo'i se sao taua. Latou te tautua o se meafaigaluega faʻailoga mamana mo kamupani pei o matou. E mitamita la matou kamupani i le gaosia o pine lapel maualuga e le gata ina faʻaalia ai le logo a le kamupani ae faʻaalia ai foi ona uiga taua ma le agaga. E ala i le ofuina o nei pine, e avea tagata faigaluega ma savali savali mo le faʻailoga, fatuina se lagona o le lotogatasi ma le tomai faʻapitoa.

pine lapeli tama (4)

E le gata i lea, o pine lapel e mafai ona faʻaaogaina e faʻamanatu ai mea faʻapitoa, taunuʻuga, poʻo mea taua i totonu o se faʻalapotopotoga. E avea i latou ma faʻamanatuga faʻapitoa o taimi taua ma mafai ona faʻaleleia se lagona o le mitamita ma le faʻamaoni i le va o tagata faigaluega ma paaga.

pine lapeli tama (5)

I Kingtai, matou te malamalama i le taua ma le gafatia o pine lapel. O la matou 'au fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i ma tufuga o lo'o galulue ma le lē fiu e fai le tele o pine lapel e fetaui ma tofo ma mana'oga eseese. Mai mamanu faʻalelei ma faʻaonaponei i sitaili lavelave ma masani, e iai a matou mea mo tagata uma.

pine lapeli tama (6)

Matou te fa'aogaina na'o mea e sili ona lelei ma fa'aogaina faiga fa'aonaponei fa'aonaponei e fa'amautinoa ai o pine ta'itasi ta'itasi o se mea sili ona lelei ma le tumau. Pe o e su'e se pine e tasi e fa'alelei ai lau lava sitaili pe mana'omia se aofa'i tele o pine mo se fa'alapotopotoga fa'apitoa po'o se fa'alauiloa, o lo'o ia i matou le gafatia e fa'afetaui ai ou mana'oga.

pine lapeli tama (1)

I le fa'ai'uga, o lo'o ofuina e tamaloloa pine fa'amau mo ni mafua'aga eseese. O i latou o se faʻailoga o sitaili, o se auala e faʻaalia ai le tagata lava ia, ma se meafaigaluega malosi mo le faʻailogaina o kamupani. I kingtai, matou te tuuto atu i le tuʻuina atu ia te oe o pine pito sili ona lelei e le gata e fetaui ae sili atu i ou faʻamoemoega. Su'esu'e le lalolagi o pine lapel ma fai se fa'amatalaga fa'atasi ma la matou aoina fa'apitoa.

Fa'afeso'ota'i ma matou e fa'avasega pine lapel.
lafo imeli isales@kingtaicrafts.com


Taimi meli: Sep-12-2024