Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

O le a le uiga o le ofuina o se pine lapel?

O le ofuina o se pine lapel e mafai ona i ai ni uiga eseese e faalagolago i le talaaga ma le mamanu patino o le pine.

pine fa'amau (6)

I nisi tulaga, o se pine lapel e mafai ona fai ma sui o se sootaga ma se faalapotopotoga faapitoa, kalapu, po o se vaega. E mafai ona faʻaalia ai le avea ma sui auai poʻo le auai i lena faʻalapotopotoga.

pine fa'amau (1)

 

E mafai fo'i ona fa'aoga pine fa'ailoga e fa'aalia ai le lagolago mo se fa'amoemoe, e pei o se alofa, fa'agaioiga si'osi'omaga, po'o fa'afitauli fa'aagafesootai. O le ofuina o se pine e faʻaalia ai le lotogatasi ma le faʻamalosia mo lena faʻamoemoe.

pine fa'amau (4)

 

I tulaga aloa'ia po'o fa'apolofesa, o pine lapel atonu o se vaega o se togiga po'o se la'ei, e fa'aalia ai se tulaga patino, tulaga, po'o se mea na ausia i totonu o se fa'alapotopotoga.

pine fa'amau (5)

O nisi taimi, o pine lapel e ofuina mo na o mea teuteu, faʻaopoopoina se paʻi o sitaili poʻo faʻaaliga patino i se teuga.

pine lape (3)

I le aotelega, o le uiga o le ofuina o se pine lapel e matua'i ta'ito'atasi lava ma e mafai ona fesuisuia'i e fa'atatau i le fa'amoemoe o lē e ofuina ma le fa'aleaganu'u po'o agafesootai o lo'o ofuina ai.

pine fa'amau (2)

O matou o se fale gaosi oloa e gaosia pine. Afai ei ai ni ou manaʻoga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou mo faʻasalalauga.

 

Asiasi i la matou upega tafa'ilagiwww.lapelpinmaker.come tu'u lau oka ma su'esu'e le tele o oloa.
Feso'ota'i:
Email: sales@kingtaicrafts.com
Paaga ma i matou e alu i tua atu o isi oloa.


Taimi meli: Aukuso-13-2024