Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

E fa'afefea ona fa'avasega se maneta fafie ma le US

Na e mana'o e fai se maneta fafie fa'apitoa ma fa'apitoa?Ia, aua ne'i toe va'ai!O le auala lea e mafai ai ona e fa'avasegaina se maneta fafie fa'atasi ma i matou.

laupapa maneta (6)

Muamua, filifili le ituaiga fafie e te manaʻo ai.Matou te ofoina atu le tele o laʻau matagofie, e tofu ma lona lava lalelei maʻoti.Pe e te fiafia i le lamolemole o birch poʻo le mafanafana o le walnut, o loʻo i ai se filifiliga lelei mo oe.

fafie maneta fatu-1

Le isi, filifili i le mamanu poʻo le ata e te manaʻo e iai i lau maneta.Atonu o se ata e sili ona fiafia i ai, o se faailoga anoa, po o se ata masani.O la matou 'au fa'apitoa e galulue fa'atasi ma oe e fa'amautinoa o lo'o pu'eina sa'o uma fa'amatalaga.

laupapa maneta fatu

Ona, se'i o tatou taulimaina le faiga taulima.Matou te faʻaaogaina metotia faʻaonaponei ma meafaigaluega e faʻapipiʻi ma faʻauma ai le maneta laupapa i le atoatoa.O le taunuuga?O se mea fa'apitoa fa'apitoa e fa'atino uma ma o se galuega taulima.

laupapa maneta suamalie

A maeʻa lena, e mafai ona e faʻavasegaina atili e ala i le faʻaopoopoina o tusitusiga, e pei o se igoa, aso, poʻo se feʻau faʻapitoa.O le mea lea e fai moni ai le maneta ma oe ma fa'aopoopoina se pa'i fa'aopoopo o lagona.

laau maneta laau

Mulimuli ane, fiafia i lau maneta laupapa fa'apitoa!Fa'aali i luga o lau pusaaisa, loka, po'o so'o se mea u'amea e fa'aopoopo ai se pa'i o uiga ma sitaili.E le na o se maneta, ae o se ata o lou tofo tulaga ese ma lou fatufatuaʻi.

laupapa maneta -solofanua

Sau ma auai mai ia i matou i lenei faigamalaga mata'ina o le fa'avasegaina.Se'i o tatou faia se maneta fafie e moni mo oe!Laiti MOQ, o le tau e taugofie ma lelei tele le lelei.Fa'afeso'ota'i matou e fa'avasega au lava maneta pusaaisa


Taimi meli: Iuni-19-2024