Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

E fia le tau e fai ai se pine?

O le mea moni o se fesili lavelave. E fesuisuia'i e fa'atatau i ou mana'oga fa'apitoa. Peita'i, ole su'esu'ega faigofie a Google mo pine fa'ailoga e ono fa'aalia ai se mea e pei o, "tau e maualalo ile $0.46 ile pine". Ioe, atonu e te fiafia i le taimi muamua. Ae o sina su'esu'ega ua fa'aalia ai e $0.46 i le pine e fa'atatau i le la'ititi la'ititi o le pine enamel i le aofa'i e 10,000 fasi pepa. O lea la, se'i vagana o oe o se kamupani fa'apisinisi tele, atonu e te mana'omia nisi fa'amatalaga e malamalama ai i le tau atoa o se fa'atonuga o, fai mai, 100 pine.

O pine enamel ua manatu o ni oloa e mafai ona fa'atulagaina atoatoa. I se isi faaupuga, e te mamanuina ma na faia e le tagata gaosi pine. Faʻatasi ai ma soʻo se oloa faʻaleaganuʻu, o le tau e fuafua e le tele o elemene e pei o: ata tusi, aofaʻi, lapoa, mafiafia, faʻapipiʻi / seti, uʻamea faavae, ituaiga pine, faʻauma, lanu, faʻaopoopoga, faʻapipiʻi, afifiina, ma felauaiga. auala. Ma talu ai e leai ni vaega se lua o pine e tutusa lelei, o le tau o vaega taitasi o pine masani o le a eseese.
O lea la, seʻi o tatou talanoaina vaega taʻitasi i sina loloto teisi. O vaega ta'itasi o le a fa'aupuina o se fesili talu ai o fesili tonu ia e tatau ona e taliina pe a e fa'atonu au pine enamel masani.

pine fa'amau (1)

E fa'afefea ona a'afia le pine QUANTITY i le tau o pine?

O le tau fa'avae o se pine e fa'atatau i le aofa'i ma le tele. O le tele o le aofaʻi e te faʻatonuina, o le maualalo o le tau. E faapena foi, o le tele o le tele e te okaina, o le maualuga foi lea o le tau. O le tele o kamupani pine o le a faʻaalia se siata i luga o latou upega tafaʻilagi e aofia ai le tau mai le 0.75 inisi e oʻo atu i le 2 inisi le tele ma le aofaʻi mai le 100 i le 10,000. Ole numera ole filifiliga ole a lisiina ile laina ile pito i luga, ma le tele o filifiliga ole a lisiina ile koluma ile agavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo e okaina 500 fasi pine enamel 1.25-inisi, e te mauaina le laina 1.25-inisi i le itu agavale ma mulimuli i le koluma 500-quantity, ma o lau tau faʻavae lena.
Atonu e te fesili, o le a le aofaʻi aupito maualalo mo faʻatonuga pine? O le tali e masani lava 100, ae o nisi kamupani o le a ofoina atu le itiiti ifo i le 50 pine. E iai le kamupani i nisi taimi o le a faʻatau atu se pine e tasi, ae o le tau o le $ 50 i le $ 100 mo naʻo le tasi pine, lea e le mafai e le toʻatele o tagata.

pine fa'amau (2)

E fia le tau o ARTWORK mo pine masani?

I se upu e tasi: FREE. O se tasi o itu sili pe a fa'atau pine fa'aleaganu'u e te le mana'omia le totogiina o le ata. E mana'omia galuega taulima, o lea la e ofoina atu e kamupani pine lenei auaunaga e aunoa ma se totogi e fa'afaigofie ai le faiga. Pau lava le mea e manaʻomia mai ia te oe o se tikeri patino o faʻamatalaga o mea e te manaʻo ai. O galuega fa'atino fua fua e fai ai le okaina o pine fa'aleaganu'u o se fa'ai'uga e le'i taumafaina a'o e fa'asaoina le fiaselau tala i totogi o galuega taulima. Ma ia fa'amanino, o le tele o galuega taulima e le'i mae'a se'i vagana ua 1-3 toe teuteuga. O toe teuteuga e leai se totogi.

pine lape (3)

E fa'afefea ona a'afia le pine SIZE ile tau ole pine?

Ole tele na fa'apuupuu atu i ai muamua, ae o lo'o iai fa'amatalaga fa'aopoopo e tatau ona e silafia. E tusa ai ma le tau, o le tele o le pine, o le maualuga lea o le tau. O le mafuaʻaga e manaʻomia le tele o mea e gaosia ai le pine masani. E le gata i lea, o le tele o le pine, o le mafiafia foi lea e manaʻomia e puipuia ai le punou. O pine e masani ona amata mai le 0.75-inisi i le 2-inisi. E masani ona iai se si'itaga tele i le tau fa'avae i le 1.5 inisi ma toe fo'i pe a sili atu i le 2 inisi. O le tele o kamupani pine o lo'o i ai meafaigaluega fa'apitoa e taulima ai pine 2-inisi; ae ui i lea, soʻo se mea i luga e manaʻomia ai meafaigaluega faʻapitoa, sili atu meafaitino, ma faʻaopoopoga galuega, ma faʻateleina ai le tau.

Ia, se'i o tatou talanoaina le fesili pe o le a le tele o le pine enamel talafeagai? Ole tele masani ole pine lapel ole 1 pe 1.25 inisi. O se lapo'a talafeagai lea mo le tele o fa'amoemoega e pei o pine fa'asoa fa'aaliga fefa'ataua'iga, pine kamupani, pine kalapu, pine fa'alapotopotoga, ma isi. Afai o lo'o e faia se pine fefa'ataua'iga, masalo e te mana'o e filifili mo le 1.5 i le 2 inisi ona o le lapopo'a e foliga mai e sili atu. .
E fa'afefea ona aafia le tau o pine?
E seasea fesiligia oe pe o le a le mafiafia e te mana'o ai i lau pine. I le pine o le mafiafia o le lalolagi e masani lava ona fuafuaina i le tele. 1-inisi pine e masani lava 1.2mm mafiafia. 1.5-inisi pine e masani ona latalata ile 1.5mm mafiafia. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻamaonia se mafiafia e naʻo le tau e tusa ma le 10% sili atu. O se pine mafiafia e maua ai le tele o mea i le lagona ma le lelei o le pine ina ia mafai e nisi tagata faatau ona talosagaina se pine 2mm mafiafia e oo lava i se pine 1-inisi le lapopoa.

pine fa'amau (4)

E fia le tau ole MOLD po'o le SETUP mo se pine masani?

O le mafuaʻaga e le faʻatau atu ai e le tele o kamupani se pine masani e tasi ona o le limu. Pe e te faia se pine se tasi pe 10,000 pine o loʻo i ai le fua tutusa ma le tau faʻatulagaina. O le tau fa'apipi'i/fa'atulagaina e masani lava $50 mo le pine masani. O lea la, afai e naʻo le tasi le pine e faʻatonuina, e tatau i le kamupani ona totogi le itiiti ifo i le $ 50 e faʻaalu ai le tau / faʻatulagaina. E mafai foi ona e iloa o le tele o pine e te okaina e sili atu le $50 e mafai ona faʻasalalau.
O lenei faʻamatalaga e faʻasoa naʻo le fesoasoani ia te oe ia malamalama o loʻo i ai se tau faʻapipiʻi / seti, ae i le tele o tulaga e le faʻatagaina e kamupani pine se totogi faʻapipiʻi / seti ese ae latou te faʻafefe le tau i le tau faʻavae o le pine. O le tasi togafiti e masani ona fa'aaoga e le kamupani o le fa'atonuina lea o le tele o mamanu i le taimi e tasi, o le a fa'aitiitia le tau o le pine lona lua ma na'o le totogi o le tau fa'aopoopo ma sina fa'aopoopoga. E sefe ai tupe.

pine fa'amau (5)

E fa'afefea ona a'afia e le BASE METAL le tau o pine?

E 4 u'amea fa'avae masani e fa'aaogaina i le gaosiga o pine: u'amea, apamemea, apamemea, ma le zinc alloy. O le uʻamea o le uʻamea sili ona taugofie, o le apamemea ma le kopa e sili ona taugata, o le zinc alloy e sili ona taugofie mo le tele o mea ae sili ona taugata mo mea laiti i lalo ole 500. O le mea moni e le mafai ona e vaʻaia se eseesega i se pine e faʻavae i luga o le uʻamea faavae. fa'aaogaina e pei ona ufiufi i auro po o ario. Ae ui i lea, o le ai ai se eseesega tele i le tau i le va o uʻamea ma isi uʻamea o lea e lelei ai le fesili pe o le a le uʻamea faavae e faʻaaogaina mo le tau o loʻo taʻua.
O le ā le tau o le ese'ese ole PIN TUSI?
I tafatafa o le tele ma le aofaʻi, o le pine e sili ona aʻafia i le tau. O ituaiga pine ta'itasi o le ai ai lana lava siata tau o lo'o lisiina i luga o le upega tafa'ilagi a le kamupani. Talu ai e tele naua tau e lisiina i lenei pou, o le lisi lea o ituaiga pine autu e fa ma le tau faʻatusatusa i isi ituaiga pine. O le tele o fetu o le taugata foi lea. E le gata i lea, o le numera i le itu taumatau o fetu o le a faʻatusatusaina le tau o le 100, 1-inisi tele pine e tuʻuina atu ia te oe se manatu o le eseesega i le tau e faʻatatau i le pine. O tau ua na'o se fa'atatau ile taimi ole tusi.
E fia se pine auro po'o se pine siliva e fa'auma le tau?
E masani lava, o le tau o le faʻapipiʻi ua uma ona faʻamaonia i le tau o loʻo lisiina i luga o le siata o tau. Ae ui i lea, o nisi kamupani e sili atu le tau mo le faʻapipiʻiina o auro ona e sili atu le taugata nai lo isi mea uma. A uma ona fai lena mea, atonu e te taumānatu pe o iai sau mea taua (pin) pe afai e ufiufi i le auro. O le tali e leai. O le tele o pine fa'aleaganu'u e fa'apipi'iina i se vaega manifinifi o auro po'o siliva. O le tele o pine o lo'o ta'ua o mea teuteu e tusa ma le 10 mili le mafiafia o le fa'apalapala. O se pine lelei o mea teuteu e latalata ile 100mili le mafiafia ole fa'apalapala. O mea teuteu e masani lava ona ofuina i le paʻu ma e faigofie ona oloina ina ia faʻamalosia atili e aloese ai mai le soloina o auro. Fa'atasi ai ma teuteuga (pine enamel) e le ofuina i le pa'u o lea e le o se fa'afitauli le olo. Afai e fa'aaoga le 100mill i pine lapel, o le a matua si'itia le tau.
E taua le matauina e ese mai i le auro ma le siliva faʻamaeʻaina o loʻo i ai foi le faʻauʻu uʻamea vali. Ole ituaiga pa'u pa'u lea e mafai ona fai i so'o se lanu pei ole uliuli, lanumoana, lanumeamata, mumu. E leai se tau fa'aopoopo mo lenei ituaiga fa'apalapala, ae e aoga le malamalama aua e mafai ona suia moni foliga o se pine.
E fia le tau o pine fa'ama'i fa'atasi ai ma COLORS faaopoopo?
O le tala fiafia o le tele o kamupani pine e ofoina atu i le 8 lanu FREE. I le tele o tulaga e te le mana'o e sili atu i le 4-6 lanu aua e fa'amama ai le pine o le enamel. I 4-6 lanu e leai se tau faaopoopo. Ae, afai e te sili atu i le valu lanu e te totogia pe tusa ma le $0.04 sene sili atu i le lanu i le pine. $0.04 sene atonu e le tele, ma e leai, ae o loʻo i ai pine na faia i lanu 24 ma e fai sina taugata. Ma faʻateleina le taimi o le gaosiga.

pine fa'amau (6)

E fia le tau ole pine enamel ADD-ON?

A tatou talanoa e uiga i faʻaopoopoga, o loʻo tatou faʻatatau i vaega faaopoopo e faʻapipiʻi i se pine faʻavae. E masani ona taʻua e tagata o ni vaega feʻaveaʻi. Atonu na e fa'alogo i mea tautau, fa'ase'ese'ese, fa'avili, moli emo, fa'amau, ma filifili. E fa'amoemoe e lava fa'amatalaga ia upu e fesoasoani ai ia te oe e te va'ava'ai po'o le a. E mafai ona fai si taugata fa'aopoopo. Vagana ai le filifili, o isi pine fa'aopoopo uma e mafai ona fa'aopoopo i so'o se mea mai le $0.50 i le $1.50 i le pine. Aisea e taugata tele ai le tau o pine add-ons? E faigofie le tali, o loʻo e faia ni pine se lua ma faʻapipiʻi faʻatasi ina ia e totogia mo pine e lua.

E fia le tau ile FA'A'A'I pine enamel?

O le tau o le felauaiga o pine enamel e eseese tele e faalagolago i mea e pei o le mamafa o le afifi ma le lapopoa, taunuuga, auala o felauaiga, ma le avefeʻau na faʻaaogaina. O uta i totonu o le atunu'u atonu e itiiti ifo le tau nai lo uta fa'ava-o-malo. E sili atu le tau o pusa mamafa ma auala vave felauaiga. Siaki ile kamupani fa'apitoa mo se fa'atatau sa'o.
Asiasi i la matou upega tafa'ilagiwww.lapelpinmaker.come tu'u lau oka ma su'esu'e le tele o oloa.
Feso'ota'i:
Email: sales@kingtaicrafts.com
Paaga ma i matou e alu i tua atu o isi oloa.


Taimi meli: Iul-26-2024